Hrvatski radio

Radio Osijek

Predstavljanje knjige "Živimo život svojih snova" Lidije Kovařík

08.03.2022.

20:42

Autor: Radio Osijek/TM

Lidija Kovařík

Lidija Kovařík

Foto: - / -

U organizaciji Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, u četvrtak, 10. ožujka s početkom u 18 sati, u prostoru Studijske čitaonice održat će se predstavljanje knjige "Živimo život svojih snova"  hrvatsko-češke spisateljice Lidije Kovařík.

„Lidija Kovařík magistra je prava, MBA i uspješna poduzetnica. Preseljenjem u Prag ova je inspirativna i hrabra Požežanka osnovala obitelj i postala majkom dviju djevojčica. Trenutno je direktorica Muzeja iluzijske umjetnosti, gdje izražava svoju ljubav prema umjetnosti, dok svoju strast za proučavanjem psihologije živi radeći kao certificirani životni i poslovni trener belgijske Inge Rock akademije, članstvom u Mensi Češke Republike te mentorstvom. Ova inspirativna, kreativna i intuitivna žena unosi svakome mir i ujedno motivira druge kako bi na zabavan i zanimljiv način postali najbolja verzija sebe živeći život svojih snova”, stoji u pozivu iz GISK-a.

Recenzije:

“Jeste li se ikada zapitali postoji li nešto više u samom životu? Isto je činila i Lidija Kovařík. Ona je bila upravo tu gdje ste danas, tražeći odgovore, tragove i alate kako bi svoj život podigla na višu razinu. Učinite si veliku uslugu i pročitajte ovu knjigu. Lidija je trener koji vam upravo sada treba.” (Inge Rock, osnivačica Inge Rock akademije)

“Naučiti prihvatiti svoje postojanje kao jedno ‘Da’ za svoju sreću, usvojiti vlastiti život kao unikatnu mogućnost za osobnim razvojem koji vodi ka ispunjenju; i s cijelim tim ‘podešavanjem’ za život izraziti svojevrsno ‘Hvala’ bitku, kao rezultat ljudske zrelosti - životna filozofija pretočena u knjigu Lidije Kovařík.” (Lordan Zafranović, filmski redatelj i scenograf)

Predstavljanje će biti održano uz pridržavanje svih epidemioloških mjera zbog COVID-19 pandemije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.