Hrvatski radio

Radio Osijek

„Proljeće kod Savojskog“

05.04.2022.

13:22

Autor: Radio Osijek/Amoreta Bajto

Proljeće kod Savojskog

Proljeće kod Savojskog

Foto: TZ Bilje / -/-

Program „Proljeće kod Savojskog“  u parku ispred dvorca Eugena Savojskog u Bilju iove će godine okupiti sve generacije u preduskrsnim aktivnostima. U podne će doći Moto zeke, u 13 krenuti cvjetna povorka, tragat će se za pisanicama i načiniti "mega gnijezdo". U sklopu priredbe održat će se i uskrsni sajam.


"Priredba je prvi put održana 2018. godine, a na njoj su od tada sudjelovali razni izlagači na štandovima i udruge, a sve s ciljem zajedničkog druženja i opuštanja pred blagdan Uskrsa. Okupljanje je planirano malo prije podneva jer točno u 12 sati dolaze Moto zeke i nose razne darove za dječicu. Od 13 do 15 sati djeca iz Osnovne škole Bilje i Dječjeg vrtića Grlica Bilje pokazat će svoje proljetne modne kreacije u cvjetnoj povorci. Prava zabava tek slijedi jer je Zeko bio jako vrijedan u sakrivanju pisanica diljem parka, a samo najbrži i najsnalažljiviji tragač pronaći će zlatnu pisanicu od 15 do 17 sati. Nakon živahne potrage vrijeme je za glazbu i ples, jer na scenu stupaju Zumbići od 17 do 18 sati, dok će se istovremeno uz navedene aktivnosti održavati radionice pod nazivom Šarena pisanica” od 15 do 18 sati", kaže se u pozivnici organizatora.

program Proljeće kod Savojskog

program Proljeće kod Savojskog

Foto: TZ Bilje / -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.