Hrvatski radio

Radio Osijek

Proljetni praznici u Muzeju Slavonije - likovne radionice za djecu i mlade

15.04.2022.

18:54

Autor: Radio Osijek/TM

Plakat za radionicu u Muzeju Slavonije

Plakat za radionicu u Muzeju Slavonije

Foto: Muzej Slavonije / -

U okviru programa "Doktori za baštinu" Muzej Slavonije za vrijeme proljetnih školskih praznika organizira radionice na kojima će djeca i mladi naučiti kako modelirati u glini i lijevati u gipsu. "Naša proljetna avantura započinje u utorak 19. travnja, a završava u petak 22. travnja, poručuju iz Muzeja Slavonije. 

Moguće je odabrati jedan od dva seta radionica:

utorak 19. travnja i srijeda 20. travnja od 11:00 do 13:00 

ili

četvrtak 21. travnja i petak 22. travnja od 11:00 do 13:00.

"Planiramo organizirati i završnu izložbu dječjih radova u subotu 30. travnja s početkom u 11 sati. Pozvani su svi... djeca, braća i sestre, mame i tate, djedovi i bake. Sve što vam je za radionice potrebno je dobra volja, udobna odjeća za rad s glinom, gipsom i bojama", poručuju iz Muzeja Slavonije

Radionice su predviđene za djecu i mlade. Ako se i pratnja odluči sudjelovati u radu… nema problema, mjesta ima.

Materijal je osiguran. Zbog ograničenog broja mjesta prijava na radionicu je obvezna - putem poveznice: https://forms.gle/uBuvthWmfBrij5X99

Radionice se provode unutar programa “Doktori za baštinu”. "Djeca mogu sudjelovati besplatno, a roditelje potičemo da se uključe u humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za raseljenu djecu iz Ukrajine na području grada Osijeka i okolice", ističe muzejska pedagoginja Jesenka Ricl, kojoj se možete obratiti za sve ostale informacije:

Muzej Slavonije, Trg Sv. Trojstva 6, Osijek

Telefon: +385 31 328 778

E-mail: jesenka.ricl@mso.hr

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.