Hrvatski radio

Radio Osijek

Proslava Dana očeva u DOKKICI

17.03.2023.

18:58

Autor: Radio Osijek/TM

Proslava Dana očeva u DOKKICI

Proslava Dana očeva u DOKKICI

Foto: Dokkica / -

Dječji kreativni centar DOKKICA u sklopu projekta „I tata je važan” organizira proslavu Dana očeva u DOKKICI u nedjelju 19. ožujka od 16.00 do 17.30 sati. 

„Ovo je nastavak priče o želji za promicanjem važnosti i vrijednosti aktivnog očinstva koju je DOKKICA pokrenula još 2017. godine pa proslava Dana očeva u DOKKICI lagano poprima obilježje tradicionalne manifestacije”, hvale se organizatori i najavljuju: „Ove godine u okviru proslave Dana očeva DOKKICA nudi zabavni program za cijelu obitelj. Tako će tate imati priliku sudjelovati u nagradnom Tatkovizu koji će ove godine voditi Miljenko Gambiraža, još jedan supertata i svima već dobro poznat osječki radijski voditelj. Dok tate budu igrali kviz, mame i djeca će moći sudjelovati u kreativnim radionicama u kojima će izraditi poklon za tatu, a nakon toga u Sretnom dvorištu DOKKICE slijede zabavne igre za cijelu obitelj. Ugodnoj atmosferi pridonijet će i svirka uživo na gitari Ivana Šušnjara, studenta pete godine Akademije za umjetnost i kulturu Osijek.”

Projekt „I tata je važan” financira Središnji državni ured za demografiju i mlade, a osim proslave Dana obitelji DOKKICA nudi podcast I TATA JE VAŽAN u kojemu će do lipnja predstavljati pet osječkih supertata, dok se za lipanj priprema tribina „Ravnopravno roditeljstvo – nedostižan ideal ili moguća stvarnost“. Podcast se može pratiti na Youtube kanalu I TATA JE VAŽAN.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.