Hrvatski radio

Radio Osijek

20:56 / 07.03.2022.

Autor: Radio Osijek/TM

Radionica "Kako razviti samopouzdanje i pozitivnu sliku o sebi?"

Plakat za radionicu

Plakat za radionicu

Foto: Proni Centar / -

Proni Centar za socijalno podučavanje organizira novu radionicu za mlade između 15 i 30 godina. „Kako razviti samopouzdanje i pozitivnu sliku o sebi” naziv je radionice koja će se održati u četvrtak, 10 ožujka od 11 do 12,30 sati u Info-centru za mlade (Kralja Zvonimira 15).

„Smatraš li da je samopouzdanje važno u životu? No trenutno nisi zadovoljan/a svojom slikom o sebi i želiš nešto popraviti? Ako je tvoj odgovor pozitivan, pozivamo te da nam se pridružiš na radionici pod nazivom "Kako razviti samopouzdanje i pozitivnu sliku o sebi?" stoji u pozivu za radionicu koju će voditi Izabela (certificirani life coach i NLP praktikant) i Dinko Pleša (psiholog), koji stoje iza vrlo popularne Instagram stranice Kognitivna muza.

Istraživanja su pokazala da su osobe koje imaju veću razinu samopouzdanja često otpornije na stres, zadovoljnije svojom školom, fakultetom ili poslom te životom općenito.

Na radionici će polaznici imati priliku:

- propitati pozitivnu i negativnu sliku koju imate o sebi

- propitati svoja temeljna uvjerenja

- izazvati promjenu negativnih uvjerenja o sebi i negativne slike o sebi

- upoznati se s alatima za povećanje samopouzdanja

- proširiti granice svoje zone ugodnog i poznatog (komfort zone)

Radionica je besplatna, broj sudionika je ograničen, a prijave se primaju do srijede, 9. ožujka u podne.

Ova se radionica provodi u okviru projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek koji je financiran sredstvima Središnjeg državnog ureda za mlade i demografiju.

Izabela Pleša

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.