Hrvatski radio

Radio Osijek

Radionica o zamkama online kupovine i o uvođenju eura

29.11.2022.

17:14

Autor: Radio Osijek/TM

Radionica o zamkama online kupovine i o uvođenju eura

Radionica o zamkama online kupovine i o uvođenju eura

Foto: Europe Direct / -

U Hotelu Osijek će se u srijedu, 30. studenog u Hotelu Osijek (Šamačka 4) održati Radionicu o zamkama prilikom online kupovine i o uvođenju eura. Početak je u 13 sati.

Okvirno vrijeme trajanja radionice je sat i pol.

Teme radionice su zamke s kojima se susreću potrošači prilikom kupovine putem interneta i kako ih izbjeći te najvažnije promjene koje nastupaju s uvođenjem eura koje se tiču samih potrošača.

„Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže na radionici. Sudjelovanje na radionici je besplatno. Zbog organizacijskih potreba, molimo zainteresirane da svoje sudjelovanje prijave putem prijavnog obrasca ”, ističu organizatori Europe Direct Osijek koji djeluje pri Županijskoj razvojnoj agenciji Osječko-baranjske županije i Europski potrošački centar Hrvatska koji djeluje pri Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja.

Europski potrošački centar Hrvatska dio je mreže Europskog potrošačkog centra (ECC-Net) koji daje savjete i osigurava informacije o prekograničnoj kupovini te pomaže potrošačima u suradnji s drugim Europskim potrošačkim centrima u rješavanju prekograničnih pritužbi i sporova.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.