Hrvatski radio

Radio Osijek

Radionica “Tajne uspješnog razgovora za posao”

25.04.2022.

14:00

Autor: Radio Osijek/TM

Plakat

Plakat

Foto: Info centar za mlade / -

U Info-centru za mlade Osijek (Kralja Zvonimira 15) u petak 29. travnja u 11 sati održat će se radionica “Tajne uspješnog razgovora za posao”. Radionicu će voditi Sarah Trajković.

Broj sudionika je ograničen, a prijaviti se može online prijavnicom.


Info centar za mlade u svom pozivu ističe:

“Trenutno si nezaposlen/a, razmišljaš o promjeni radnog mjesta ili tek završavaš srednju školu?  

Znaš li da je za uspješan razgovor za posao ključna priprema? Postoje dokazani načini kojima se mogu savladati uobičajeni razgovori za posao i istaknuti se među ostalim kandidatima. Jedan razgovor za posao ti može promijeniti život.

No, kako se pripremiti za taj važan sastanak?

Upravo o ovoj temi moći ćete više saznati na radionici pod nazivom "Tajne uspješnog razgovora za posao". Radionicu će voditi Sarah Trajković, karijerna savjetnica, CV and interwiev mentor koja stoji iza Instagram stranice Moja sretna karijera. Sarah ima iskustvo rada u Irskoj u stranim kompanijama, između ostalog radila je i za LinkedIn na poziciji Human Resources Analyst”, najavljuju organizatori.

Ova se radionica provodi u okviru projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek koji je financiran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.