Hrvatski radio

Radio Osijek

17:43 / 20.06.2022.

Autor: Radio Osijek/TM

"Rane i ožiljci prošlosti" autobiografska knjiga samopomoći Pavla Biuklije

"Rane i ožiljci prošlosti" autobiografska knjiga samopomoći Pavla Biuklije

"Rane i ožiljci prošlosti" autobiografska knjiga samopomoći Pavla Biuklije

Foto: Screenshot najavnog videa / -

U organizaciji Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, u četvrtak, 23. lipnja s početkom u 18 sati, u prostoru Austrijske čitaonice održat će se predstavljanje autobiografske knjige samopomoći autora Pavla Biuklije pod nazivom "Rane i ožiljci prošlosti".

„Pavle Biuklija je običan "čovjek iz naroda" rođen u Osijeku 1981. godine. Iako je završio ekonomski fakultet, oduvijek su ga zanimali psihologija i filozofija. Ljubav prema pisanju imao je još u osnovnoj školi, no tu je ljubav prepoznao tek nedavno i nedugo prije nastanka njegova prvijenca "Rane i ožiljci prošlosti". To je autobiografska knjiga samopomoći čijim je pisanjem, a koristeći popularnu psihologiju, autor prvenstveno pomogao sebi kroz terapeutski učinak pisanja te razumijevanje, naizgled, negativnih događaja u svojem života. Sada kroz nju želi drugima ponuditi svoja shvaćanja i spoznaje kako bi dobili drugačiji i pozitivniji pogled na svoj život. U svom privatnom životu Pavle je ekstrovertna osoba koja voli druženje, dok u intimi svoga uma i dalje istražuje tajne ljudske psihe i duhovnosti te pokušava razumjeti kako svijet funkcionira. Pojednostavljeno, on je student života”, stoji u najavi promocije knjige „Rane i ožiljci prošlosti”.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.