Hrvatski radio

Radio Osijek

Rukometni kamp u Tenji

17.07.2022.

18:32

Autor: Radio Osijek/TM

RK Tenja - ljetni kamp

RK Tenja - ljetni kamp

Foto: RK Tenja / -

Rukometni klub Tenja i ove godine organizira ljetni rukometni kamp za djecu svih uzrasta. 7. ljetni rukometni kamp za male rukometašice i rukometaše održat će se od 18. srpnja do 19. kolovoza u Tenji na mjesnom igralištu, u Ulici Vladka Mačeka 20.

Termini održavanja kampa su ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19 do 20 sati. Cijena programa iznosi 100 kuna, a polaznici kampa na poklon će dobiti majicu i poklon pakete sponzora.

Ciljevi ljetnog rukometnog kampa su poticanje djece na bavljenje rukometom i sportom općenito, pružanje sadržaja za aktivno i sportsko ljeto, stvaranje i jačanje prijateljstva među igračicama i igračima te ukazivanje na važnost timskog rada.

Ove će godine sudionici kampa biti podijeljeni u dvije skupine – početnici i napredni. Djeca koja sudjeluju prvi put u kampu igrat će mini rukomet u početničkoj grupi, dok će oni koji već igraju ili će sljedeće sezone igrati veliki rukomet biti u naprednoj grupi.

Prijave za 7. ljetni rukometni kamp zaprimaju se putem Facebook stranice RK Tenja, e-mailom na rktenja16@gmail.com ili na broj mobitela 099/22 99 356.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.