Hrvatski radio

Radio Osijek

„Samo da ti kažem” - Kalendiranje za pse iz azila

13.12.2021.

22:05

Autor: Radio Osijek

Kalendar nemetinskog azila

Kalendar nemetinskog azila

Foto: HRT / Radio Osijek

Do 18. prosinca volonteri Azila za napuštene životinje svake će večeri od 18 do 22 sata na livadi kod Rondela na štandu prodavati, kako kažu, najnoviji najljepši kalendar "Samo da ti kažem". 

U kalendaru za 2022. godinu uz 12 fotografija pasa iz azila nalazi se i 12 pisama svakog od njih, a adresirani su „onome ili onoj koji su ih ostavili, učinili azilantima. Pa pripremite i pokoju maramicu, jer je baš jako emotivan al je, znate šta? Pa najljepši na svijetu i zato ga MORATE imati, jer naposljetku, zahvaljujući tome što ćete ga kupiti kerovci će lakše 2022. preživjeti u azilu”, ističe se u najavi Kalendiranja, kako su to druženje nazvali iz Azila u Nemetinu.

Svake će se večeri održati promocija kalendara, uz „najfinija kuvana vina, kuvanu rakiju, čajiće i kavice, kompletnu azilsku Butigu”, tako da upravo kod njih možete kupiti božićne poklone. „Imat ćemo veliko platno i ona videa koja volite gledati na promocijama pa plakat od sreće. Imat ćemo i vatru u buradima pa ćete se moć ogrijat, a pozvani su i vaši psi. Svake večeri doći će po jedna zvijezda azila na četiri noge (il' na kolicima  ), dofurati večeru (svaki dan drugi meni)”, najavljuju organizatori.

Za sve one koji nisu iz Osijeka kalendar mogu naručiti na linku: https://forms.gle/c7AG4SVFWt49WMbK8

„Taman smo vam i na ruti adventiranja (...) Ima da se nadružimo, da sve kalendare prodamo, budemo siti, možda pripiti i da nam kerovci budu hepi, jer sve ovo i radimo za njihove osmijehe”, poručuju.

Kalendar nemetinskog azila

Kalendar nemetinskog azila

Foto: HRT / Radio Osijek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.