Hrvatski radio

Radio Osijek

Šarana jaja bojama grada 2023. - poziv izlagačima

18.03.2023.

18:42

Autor: Radio Osijek/TM

Traži se najljepša pisanica

Traži se najljepša pisanica

Foto: HRT / Radio Osijek

Grad Osijek i Turistička zajednica grada Osijeka pozivaju sve zainteresirane udruge nacionalnih manjina grada Osijeka te Slavonije i Baranje kao i čuvare tradicije da na Veliku subotu, 8. travnja, predstave svoju tradicijsku gastronomiju i uskrsne običaje na Trgu Slobode od 9 do 13 sati.

„Ova hvale vrijedna manifestacija uistinu je jedinstvena u Hrvatskoj, te će tradicionalno i ove godine uveseliti naše sugrađanke i sugrađane, kao i drage goste, koji će uživati u bogatstvu i raznolikosti korizmenih i uskrsnih običaja našeg kraja. Najljepši prikaz na štandu kao i najljepše ukrašena pisanica bit će prigodno nagrađeni, a ako želite da rad vaše udruge bude popraćen prigodnim nastupom pjevačkih i/ili plesnih sekcija udruga, u prijavi je potrebno navesti skladbu i dužinu trajanja nastupa”, stoji u objavi na službenim stranicama Grada Osijeka.

Zainteresirani izlagači trebaju se javiti na e-mail Turističke zajednice grada Osijeka: tzosijek@tzosijek.hr najkasnije do petka 31. ožujka. 

Više informacija može se dobiti na telefon TZ grada Osijeka: 031 203 755.


Tradicionalna manifestacija Šarana jaja bojama grada

Tradicionalna manifestacija Šarana jaja bojama grada

Foto: HRT / Radio Osijek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.