Hrvatski radio

Radio Osijek

Škola klizanja za odrasle i djecu

12.01.2022.

22:04

Autor: Radio Osijek/TM

Klizalište na Sokolu

Klizalište na Sokolu

Foto: Sokol centar/Marko Banić / -

Nakon škole klizanja za najmlađe, u koju se upisuje već treća grupa, Sokol centar pokreće i školu klizanja za odrasle. Od 17. te od 24. siječnja kroz trodnevnu obuku stariji od 30 godina podijeljeni u dvije grupe imat će jedinstvenu priliku naučiti samostalno uživati u klizačkim radostima.

„Klizanje je odlična aktivnost za svaku dobnu skupinu, stoga nikada nije kasno postati dobar klizač”, poručuju organizatori najavljujući da će se na klizalištu Sokol centra u siječnju provoditi škola klizanja za odrasle kako bi upravo oni mogli naučiti klizati ili kako bi mogli unaprijediti već stečene vještine klizanja. 

„Veseli nas što ćemo ove godine organizirati trodnevnu školu klizanja za odrasle jer smatramo da je klizanje vještina prigodna svim uzrastima – od djece pa do odraslih. Ovo će biti odlična prilika za sve one koji do sada nisu naučili klizati da, uz trenere, savladaju vještinu klizanja te ponosno i zadovoljno samostalno stanu na led. Klizalište u Osijeku sa svojih 1.500 m2 ledene površine najveće je klizalište u regiji i što veći broj djece i odrasli nauči klizati tim više će biti onih koji će u zimskim mjesecima uživati u klizačkom sportu te aktivno i sportski živjeti kroz cijelu godinu što nam je jedan od temeljnih ciljeva“, izjavio je Vladimir Mađarević, direktor Sokol centra.

Na raspolaganju su dva termina:

    • GRUPA I: od 17. do 19.1.2022. godine

    • GRUPA II: od 24. do 26.1.2022. godine

Treninzi će bit organizirani kroz tri dana (od ponedjeljka do srijede) i to u terminu od 21:00 do 22:00 sata.

Kotizacija iznosi 200 kuna, a uključuje: škola klizanja 3 dana uz vodstvo instruktora, ulaznice i najam klizaljki.

Prijave su dostupne na poveznici: https://bit.ly/skola-klizanja-za-odrasle

Dodatne informacije o programu moguće je dobiti na broj 099 536 4752 (poziv/SMS/Viber/WhatsApp).

Podsjetimo, svake subote tijekom siječnja (15.1.,22.1.,29.1. ) u vremenu od 9:20 do 10:20 sati Osječani mogu besplatno klizati, što uključuje besplatan ulaz, kao i najam klizaljki.

Škola klizanja upisuje na obuku nove male polaznike

Nakon dvije grupe malih neklizača u Školi klizanja za djecu na osječkom klizalištu Sokol centra, otvorene su prijave i za tjedan obuke od 24. do 28. siječnja.

„Vrijeme nam i dalje ide u korist jer se, prema trenutnim prognozama, očekuju temperature povoljne za nesmetan rad klizališta, a upravo je ono mjesto gdje se i u nedostatku snijega može itekako dobro zabaviti pa čak i kada krenu vrtićke i školske obveze”, ističu iz Sokol centra.

Škola klizanja namijenjena je svoj djeci u dobi od 5 do 10 godina koji žele naučiti klizati po prvi put ili poboljšati već stečene vještine klizanja. Treninzi će biti organizirani kroz pet dana (od ponedjeljka do petka) i to u terminu od 16:00 do 17:00 sati (trening traje 60 minuta) i to od 24. do 28. siječnja godine.

Kotizacija iznosi 300,00 HRK, a uključuje: školu klizanja 5 dana po 60 minuta uz vodstvo instruktora, ulaznice i najam klizaljki te diplomu po završetku škole.

Prijave su dostupne na poveznici: https://bit.ly/skola-klizanja-sokol

Dodatne informacije o programu moguće je dobiti na broj 099 536 4753 (poziv/SMS/Viber/Whats App).

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.