Hrvatski radio

Radio Osijek

Sportska zima na Sokolu

07.12.2021.

00:52

Autor: Hrvatski radio

Sportska zima na Sokolu

Sportska zima na Sokolu

Foto: - / -

Od 27. prosinca 2021. do 7. siječnja 2022. održava se "Sportska zima na Sokolu", zimski kamp za djecu od 5 do 12 godina. Provodi se kroz petodnevni boravak u vrhunskom sportsko-rekreacijskom objektu Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5) za vrijeme dva tjedna zimskih školskih praznika.

Zimski praznici su pred vratima, a vrtićke i školske brige bit će iza nas. Što s klincima sada i kako kvalitetno popuniti njihovo slobodno vrijeme? Odgovor na to je – Sportska zima na Sokolu", poručuju iz Centra Sokol.

Kamp će se sastojati od niza sportskih aktivnosti kao što su klizanje, gimnastika, plivanje, sudjelovanje u kreativnim radionicama i druženje uz društvene igre za vrijeme popodnevnog odmora.


„Jako volim ići na sportski kampove u Sokolu! Veselim se što se vratio zimski kamp – uživam klizati i nadam se da će se nekoliko mojih prijateljica prijaviti da ide sa mnom u Sokol na Sportsku zimu. Ovaj put će mi se možda pridružiti i moja mlađa sestra tako da će nam biti jako zabavno“, izjavila je Ena (10 godina).


Cilj programa Sportske zime na Sokolu je:

upoznavanje i stjecanje dodatnih sportskih i kreativnih vještina kroz sportove kao što su gimnastika, klizanje i plivanje

socijalizacija kroz aktivnosti, pripadanje timu i komunikacija u timu

prihvaćanje pozitivnog stava prema sportu

nezaboravno iskustvo i prilika za upoznavanje novih prijatelja tijekom zimskih praznika

Na raspolaganju su sljedeći termini:

27. – 31. prosinca 2021. godine

3. – 7. siječnja 2021. godine

Kotizacija za kamp iznosi 450,00 HRK (5 dana – poludnevni boravak do 12h) ili 700,00 HRK (5 dana – cjelodnevni boravak do 15h) – u cijenu su uključene ulaznice za klizalište i bazene, najam klizaljki, materijali za kreativne radionice, obroci te angažman trenera.


Prijava je moguća i to putem poveznice: https://bit.ly/sportska-zima-2021


Dodatne informacije o programu moguće je dobiti na broj 099 536 4753 (poziv/SMS/Viber/Whats App).


Sve novosti vezane uz rad Klizališta Sokol Centra Osijek pratite na službenom Facebook profilu http://bit.ly/KlizalisteSokolCentar kao i na web stranici www.sokolcentar.com.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.