Hrvatski radio

Radio Osijek

Susret ugode s Aretom Ćurković

31.03.2023.

17:28

Autor: Radio Osijek/TM

Vizual Susreta ugode

Vizual Susreta ugode

Foto: Udruga za poljepšavanje grada – moj Osijek / -

Novi Susret ugode u Muzeju Slavonije (Trg Sv. Trojstva 6) slijedi u subotu, 1. travnja, s početkom u 12 sati, a razgovor ugodan Vlado Pest vodit će s glumicom, članicom osječkog Dječjeg kazališta Aretom Ćurković.

„Areta Ćurković, naša sugrađanka, a rođena Đakovčanka, nakon srednje škole završava glazbenu školu i studij predškolskog odgoja Pedagoškog fakulteta u Osijeku. Od 1994. godine je stalna je glumica Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku, no i pored dječjih predstava u matičnom kazalištu ostvaruje zapažene uloge u drugim kazalištima, u osam filmova i šest serija za što prima dvadesetak nagrada i priznanja. Posljednjih trideset godina glumica i diplomirana odgajateljica ostala je vjerna osječkoj publici, a tome najbolje svjedoče brojne kazališne predstave za djecu, mlade i odrasle”, ovim je riječima predstavljena gošća ovosubotnjeg Susreta ugode.

Seriju razgovora s ljudima iz osječkog javnog života organizira "Udruga za poljepšavanje grada – moj Osijek" u suradnji s Muzejom Slavonije.

Vlado Pest je veliki zaljubljenik u priče grada Osijeka. Oduvijek tvrdi kako je Osijeku potrebno organizirati više različitih kulturnih događanja ne bi li naš grad postao prepoznatljiv i autentičan. Gospodin Pest, u suradnji s Muzejom Slavonije, spaja posjetitelje s raznolikim temama o gradu, kulturi i životu.

Ulaz na događaj je besplatan.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.