Hrvatski radio

Radio Osijek

Susret ugode uz Vladu Pesta i Vladimira Hama

03.02.2023.

17:09

Autor: Radio Osijek/TM

Vizual

Vizual

Foto: Muzej Slavonije Osijek / -

"Udruga za poljepšavanje grada - moj Osijek" u suradnji s Muzejom Slavonije organizira Susret ugode, a ovoga puta sugovornik Vladi Pestu bit će Vladimir Ham. Susret ugode je u subotu, 4. veljače, s početkom u 12 sati, u Muzeju Slavonije (Trg Sv. Trojstva 6). 

Ulaz je besplatan.

Vlado Pest je veliki zaljubljenik u priče grada Osijeka. Oduvijek tvrdi kako je Osijeku potrebno organizirati više različitih kulturnih događanja ne bi li naš grad postao prepoznatljiv i autentičan. Gospodin Pest, u suradnji s Muzejom Slavonije, spaja posjetitelje s raznolikim temama o gradu, kulturi i životu.

Vladimir Ham rođen je u Osijeku 1981. godine, gdje je završio Prirodoslovno-matematičku gimnaziju. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Radio je kao voditelj, novinar i urednik u više radijskih i televizijskih medija. Trenutno je pomoćnik ravnatelja Dječjeg kazališta Branko Mihaljević, a od travnja 2023. godine, kao intendant, nastavlja voditi Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.