Hrvatski radio

Radio Osijek

Sveti Nikola kod Vodenice

30.11.2022.

20:27

Autor: Radio Osijek/TM

Kićenje jelke kod Vodenice 2021.

Kićenje jelke kod Vodenice 2021.

Foto: HRT / Radio Osijek

Eko udruga Vodenica sa svojim partnerima u utorak 6. prosinca obilježava Dan svetog Nikole, zaštitnika djece, studenata... i mlinara. Bit će to dan kada će se kod Vodenice okititi jelka, a program počinje 16:30h.

„Već šestu godinu Ekološka udruga Vodenica u suradnji sa LC GEA Osijek, gospodinom Jandrokom koji nam je donirao jelku, uvijek rasplesanim PS Studio Shine i vrijednom ekipu vijećnika iz Društva "Naša djeca" grada Osijeka provodi jednu od najomiljenijih aktivnosti u godini! Da! Čeka nas ukrašavanje božićne jelke i plesni performans!


Pridružite nam se! Plešite, pjevajte, radujte se s nama, ponesite neki svoj ukras s kojim možete ukrasiti jelku, ili ju ukrasite božićnim ukrasima koje izrađuju djeca iz DND-a i tako skupljaju donacije za obnovu njihove stare kuhinje. Činimo dobro jedni drugima! Vidimo se! Nadamo se da ćete svojim dolaskom uveličati naš božićni dar gradu Osijeku”, ističe u svom pozivu Boba Davidović iz Eko udruge Vodenica.


Kićenje jelke kod Vodenice 2921.

Kićenje jelke kod Vodenice 2921.

Foto: HRT / Radio Osijek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.