Hrvatski radio

Radio Osijek

Tulum za 10 godina Kreativne agencije Adverta

17.03.2023.

13:40

Autor: Radio Osijek/TM

10 godina Kreativne agencije Adverta

10 godina Kreativne agencije Adverta

Foto: HRT / Radio Osijek

U subotu, 18. ožujka od 18.00 sati u prostorima Arheološkog muzeja Osijek održat će se proslava 10. godišnjice postojanja osječke Kreativne agencije Adverta. Druženje je osmišljeno kao tulum sa standardnim Advertinim potpisom. 

„Uzvanici će tako imati priliku nekoliko sati provesti u odličnoj atmosferi popraćenoj urbanim zvukovima koji će potpomoći širenju pozitivnih vibracija, koje su zaštitni znak svake situacije kojom koordinira Adverta. Uz DJ nastupe, svoje umijeće izazivanja plesnih pokreta demonstrirat će i glazbeni sastav Munguru”, najavljuju slavljenici.

O svojih deset godina u Adverti kažu: „Kreativna agencija Adverta proizvod je tada mlađahnih entuzijasta koji su osječkoj kulturnoj i glazbenoj sceni poželjeli ponuditi neke nove dimenzije. Prvotno kroz organizaciju manjih događaja, do kasnijih ljetnih specijala poput In da Sofe bez koje je ljeto u Osijeku posljednjih godina nezamislivo ili Urban festa Osijek koji je zacementirao poziciju grada na festivalskoj karti Europe. Konstantnim ulaganjem, educiranjem i praćenjem trendova, Kreativna agencija Adverta profilirala se kao pouzdan partner u realizaciji bilo kakvog oblika događaja, ali i kao agencija koja osmišljava, organizira i provodi razne marketinške kampanje. U posljednje vrijeme sve veći broj klijenata, od raznih poslovnih subjekata poput privatnih tvrtki, obrta i udruga do jedinica lokalne samouprave, odlučuju se angažirati Advertu pri realizaciji vidljivost EU projekta. Sav spomenuti angažman napunio je agencijski portfolio s preko 500 različitih događaja i još nebrojeno puno raznih suradnji i angažmana.”


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.