Hrvatski radio

Radio Osijek

Uskrsni ponedjeljak u Zoološkom vrtu

15.04.2022.

11:37

Autor: Radio Osijek/TM

Uskrsni ponedjeljak u ZOO-u

Uskrsni ponedjeljak u ZOO-u

Foto: Unikom / -

Uskrs u Osijeku na Uskrsni ponedjeljak ponovno se seli na lijevu dravsku obalu. Sve koji odluče Uskrsni ponedjeljak provesti u ZOO vrtu Osijek dočekat će zabavni program, i to u dva termina – od 10:00 do 12:00 i od 16:00 do 18:00 sati.

Uskrsni Zeko će dočekati posjetitelje na ulazu u Zoološki vrt, povesti u veselu šetnju kroz ZOO, na svoj način objašnjavati zanimljivosti iz životinjskog svijeta te nuditi mališane slatkišima.

Timaritelji će pred posjetiteljima davati šarene pisanice životinjama koje inače konzumiraju kuhana jaja (čimpanzama, makakima, nosatim i američkim rakunima, medvjedima, merkatima i vidrama) i svima zaželjeti sretan Uskrs!

„Posjetite ZOO vrt pješice, biciklom, automobilom ili ipak, u proljeće, najljepšim riječnim prijevoznim sredstvom – kompom! Prijevoz kompom i ove je godine besplatan za sve”, pozivaju iz Zoološkog vrta.

Istodobno iz Unikoma obavještavaju građane da će se na blagdan Uskrsni ponedjeljak, 18. travnja odvoz miješanog komunalnog otpada, papira, plastike i biorazgradivog otpada odvijati po redovitom rasporedu, a od reciklažnih dvorišta toga dana radit će jedino dežurno reciklažno dvorište na Jugu II.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.