Hrvatski radio

Radio Osijek

Vesna Pisarović i Matija Cvek na berbi u Iloku

01.09.2022.

09:11

Autor: Radio Osijek/Amoreta Bajto

Iločka berba grožđa

Iločka berba grožđa

Foto: web TZ Ilok / -/-

Iločka berba grožđa stari je srijemsko -  slavonski običaj okupljanja pučana u vrijeme početka berbe radi čuvanja vinograda, slavljenja dobre godine i uroda te druženja. Programi će trajati od 1.  do 3. rujna, u zabavnom će dijelu, među ostalima, nastupiti Matija Cvek i Vesna Pisarović.

U četvrtak, 1. rujna, s početkom u 20 sati koncert će održati Matija Cvek & Fukensteinsi na ljetnoj pozornici u staroj jezgri, nakon čega slijedi zabava uz DJ Taca. U petak, 2. rujna, također na ljetnoj pozornici, u 20 sati koncert je Vesne Pisarović, nakon kojeg posjetitelje očekuje vatromet i nastavak druženja uz Berde bend. Subota, 3. rujna, u znaku je zvuka tambure - u 20 sati počinje koncert TS Ravnica, nakon čega je koncert Džentlmena. Posjetitelji će moći uživati i u tradicionalnim delicijama u lokalnim ugostiteljskim objektima, obići vinske podrume i kušati vrhunska vina. Kao i dosad, svi zabavni i kulturno-umjetnički sadržaji za posjetitelje su potpuno besplatni. Detaljnije informacije mogu se naći na službenoj stranici Grada Iloka i na www.facebook.com/ilockaberbagrozda.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

12 h

FEBIRE

FEBIRE