Hrvatski radio

Radio Osijek

Vigor, TBF i SARS u programu Osječkog ljeta mladih

30.08.2022.

09:58

Autor: Radio Osijek/Amoreta Bajto

Osječko ljeto mladih

Osječko ljeto mladih

Foto: Amoreta Bajto / HRT

TBF nastupa u petak, 2. rujna, u subotu, 3. rujna je koncert grupe SARS, a umjesto 1.rujna Vigor će nastupiti u nedjelju, 4. rujna. Koncerti se održavaju u dvorištu Prehrambeno tehnološkog fakulteta u Tvrđi, a ulaz je slobodan.

Nakon dvije godine stanke zbog pandemije koronavirusa, vraća nam se Osječko ljeto mladih. Četrdeseto izdanje najveće studentske priredbe u Osijeku organizira Studentski zbor u suradnji s agencijom Koncert, a osim što je najveća, to je i jedna od najstarijih takvih manifestacija. Prva je održana 1980. godine.

Grupa Vigor trebala je nastupiti u četvrtak, 1. rujna, no koncert je odgođen zbog lošeg vremena. 

"Dragi studenti, dragi posjetitelji OLJM-a, zbog današnjih nepovoljnih vremenskih prilika koncert @GRUPA VIGOR umjesto večeras, održat će se u nedjelju, 4. rujna. Prije početka koncerta Vigora, od 21h za vas izvodimo pravu poslasticu - Oliverovu večer u izvedbi osječkih glazbenika. Vidimo se sutra na koncertu TBF-a, u subotu na S.A.R.S.-u, u nedjelju na Vigoru", ističu organizatori. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.