Hrvatski radio

Radio Osijek

Zdravko je krenuo na „Osječki pješački put”

25.09.2022.

16:58

Autor: Radio Osijek/TM

Zdravko je krenuo na „Osječki pješački put”

Zdravko je krenuo na „Osječki pješački put”

Foto: Iz poziva organizatora / -

U akciju „Zdravko je krenuo“ uključena je i ove godine manifestacija HPD-a Bršljan - Jankovac „Osječki pješački put“ koja će se  održati u nedjelju, 2. listopada. Okupljanje sudionika je na Trgu Ante Starčevića od 9 do 9,30 sati, kada se starta na put koji uključuje pet kontrolnih točaka.

Kontrolne točke “Osječkog pješačkog puta”:

KT1 - Trg Ante Starčevića

KT2 - Trg Svetog Trojstva

KT3 - Restoran „Copacabana“

KT4 - ZOO Hotel

KT5 - Udičarski dom Josipovac

“Cijeli put planira se ishodati za oko 3 I pol sata, a ako niste u mogućnosti prohodati cijeli put, pješačenje možete završiti u bilo kojem trenutku ili se pridružiti na bilo kojem dijelu puta – na nekoj od kontrolnih točaka, na bentu kod Konjičkog kluba ili kod Pampasa”, ističe predsjednik HPD Bršljan-Jankovac Miro Mutter I dodaje: “Na cilju će vas dočekati besplatan obrok (obavezno ponijeti vlastitu porciju te pribor za jelo) te pića po prigodnim cijenama. Povratak je u vlastitom aranžmanu ili organizirano u pratnji vodiča, pješice, istim putem do Osijeka.“

Zbog organizacije i planiranja broja obroka, obavezne su prijave za sudjelovanje (ručak) koje se primaju do četvrtka, 29. rujna na redovnom sastanku Društva (19 sati, Trg Ante Starčevića 4) ili na mob. 091 9543902 (predsjednik HPD Bršljan-Jankovac Miro Mutter)


Više poslušajte u izjavi predsjednika HPD Bršljan-Jankovac Miro Mutter

Izjava predsjednika HPD Bršljan-Jankovac Miro Mutter

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.