Hrvatski radio

Radio Osijek

Zdravkova ledena avantura

16.12.2021.

12:53

Autor: Radio Osijek/TM

Zdravkova ledena avantura

Zdravkova ledena avantura

Foto: Iz poziva organizatora / Radio Osijek

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve” u sklopu akcije „Zdravko je krenuo” u utorak, 21. prosinca od 19,20 do 20,20 poziva na klizalište Sokol centra u Osijeku, na novu aktivnost, „Zdravkovu ledenu avanturu”.

„I ove smo godine unatoč pandemiji trčali, vježbali, biciklirali, plivali, kuglali, hodali po gurtni, planinarili i još svašta nešto, a sada je došao red na ledeni sport. Zdravko ulaznicom i besplatnim najmom klizaljki, a kako ima mjesta za 100 klizača požurite se i uživajte u Zdravkovoj ledenoj avanturi”; pozivaju organizatori i dodaju: „Ako dolazite prvi put, sada ćete upoznati našeg Zdravka, a ako ste već dolazili, ovo je prilika da dobijete posljednju ovogodišnju Zdravkovu markicu u vašu iskaznicu.”

Program „Zdravko je krenuo”odvija se pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, a sve o našem Zdravku i njegovim avanturama možete pročitati ovdje: bit.ly/3202cvC

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.