Hrvatski radio

Radio Osijek

Žene u poduzetništvu: Istine i zablude

07.03.2022.

19:17

Autor: Radio Osijek/TM

Plakat panel rasprave

Plakat panel rasprave

Foto: EWOB / Ekonomski fakultet u Osijeku

Uz Međunarodni dan žena, studentska udruga Poduzetnici bez granica (EWoB) koja aktivno djeluje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku četvrtu godinu za redom organizira susrete s uspješnim poduzetnicama koje iza sebe imaju vrlo snažne, inspirativne i zanimljive priče. Tako će se i ovog 8. ožujka, s početkom u 10 sati Na Ekonomskom fakultetu održati program "Žene u poduzetništvu: Istine i zablude".

Susret otvara Plesni studio Shine, plesna grupa iz Osijeka koja spaja kreativnost i umjetnost u osebujan ritmički oblik. Nastavak projekta obilježit će Women's talk, razgovor kroz koji će se sudionici bolje upoznati s predavačicama te saznati o njihovoj karijeri i svakodnevici koja obilježava njihovo okruženje. Potonji, ali ne i najmanje bitan dio projekta posvećen je panel raspravi s četiri predavačice koje će kroz naizmjenična iskustva povezati se u jednoj, simboličnoj temi koja ih obilježava, a to je upravo uspjeh žena u poduzetništvu. Na panelu “Žene u poduzetništvu: Istine i zablude" sudjeluje Jasminka Beck, vlasnica osječke autoškole Tratinčica, zatim Magdalena Bešker čiji planeri slove kao najtraženiji i najoriginalniji proizvodi na domaćem tržištu. Nadalje, jedna od panelistica je i Mira Sekereš - predsjednica Dance studija Shine te Ana Radišić - voditeljica, novinarka i diplomirana pravnica koja ima svoj vlastiti podcast na kojemu vodi zanimljive razgovore s ljudima koji inspiriraju.

S prošlogodišnje panel rasprave Žene u poduzetništvu

S prošlogodišnje panel rasprave Žene u poduzetništvu

Foto: EWOB / Ekonomski fakultet u Osijeku

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.