Hrvatski radio

Radio Osijek

Zlatni wineend u Trnavi

26.09.2022.

13:14

Autor: Radio Osijek/TM

Zlatni wineend u Trnavi

Zlatni wineend u Trnavi

Foto: TZ grada Đakova / -

Općina Trnava i Turistička zajednica Grada Đakova pripremaju „vinovito“ dobar kraj rujna i početak listopada – u petak, 30. rujna i subotu, 1. listopada u Trnavi se održava Zlatni wineend, zlatni vinski vikend.

„Zlatn wineend“ svoju je premijeru imao prošle godine i organizatori su uvjereni da je udahnuo novi život razvoju kontinentalnog turizma trnavačkog kraja te da će se zasigurno urezati na kartu kontinentalnog turizma Hrvatske.

Bogati eno, gastronomski i glazbeni program, prokušani je recept za spoj tradicije i dobre zabave, a sve je protkano i edukativnim sadržajima.

Trnava je u cijeloj istočnoj Hrvatskoj prepoznatljiva po okusima svojih vrhunskih vina, a „Zlatni wineend“ za cilj ima upravo to – na jednom mjestu, u dva dana, okupiti sve ljude zasićene gradskog betona i željne mirne seoske idile, bogate vrhunskim trnavačkim vinima i slavonskim delikatesama!

PROGRAM ZLATNOG WINEENDA 2022:

Petak 30.09.2022.

    • Od 16:00 h - Početak degustacija

    • Od 18:00 h - Radionica „Otkrijte usklađenost okusa trnavačkih vina i slavonskih delikatesa!“ (Centar izvrsnosti Srednje strukovne škole A. Horvata, Ivana Meštrovića 66, Trnava) – Potrebna prijava (linl)

    • Od 20:00 h - Glazbeni program: Dorian & Marina, Vinarija OPG Milanović, Zlatarevac 48, Trnava

Subota 01.10.2022.

    • Od 16:00 h – Početak degustacija

    • Od 20:00 h – Glazbeni program: Nera & Updown, Vinarija Agro Zlatarevac, Majarsko Brdo 58, Trnava

Program obilaska vinarija je po osobnom izboru posjetitelja. Cijena Zlatne karte (ulaznice) je 100,00 kuna, a ona vrijedi za degustacije u svih 6 vinarija. Kada posjetitelj obiđe sve vinarije i skupi sve naljepnice u svoju Zlatnu kartu, dobije graševinu gratis! I ne samo to - ulazi u bubanj za tombolu oba dana (petak i subotu).

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.