Desetica

Desetica

Glazba, zabava, talk show, kontakt

Najavljujemo 14. INmusic festival razgovorom s direktorom Zoranom Marićem. Treći autorski singl predstavlja Dino Petrić. Dubrovački bend Valetudo se vraća s novim materijalom o kojem više doznajemo od Srđana Obada. Bili smo na valpovačkom koncertu Nine Kraljić, doznajte o čemu smo porazgovarali. Tony Lee King govori o svom najnovijem singlu napisanom prije više od 30 godina na londonskom kolodvoru.

Posljednja emisija: Nedjelja, 24.03.2019 10:10

Djeco i mladi, o sportu se radi

Djeco i mladi, o sportu se radi

Sport, djeca i mladi

Petero predstavnika Taekwodo kluba Osijek prošloga je vikenda nastupilo na turniru "5. Vinkovci Open", a u Osijek su donijeli pet medalja.

Posljednja emisija: Srijeda, 13.03.2019 17:10

Dnevnik Radio Osijeka

Dnevnik Radio Osijeka

Vijesti

Vijesti dana poslušajte u našoj središnjoj informativnoj emisji točno u 15 sati. Uvijek prve, točne i provjerene informacije sadržaj su svih informativnih emisija Radio Osijeka.

Posljednja emisija: Petak, 22.03.2019 15:00

Emisija na mađarskom jeziku

Emisija na mađarskom jeziku

Vijesti, emisije na stranim jezicima

Jedinstvena u Hrvatskoj, s tradicijom dugom više desetljeća, Emisija na mađarskom jeziku u programu Radio Osijeka donosi vijesti iz života Mađara u Hrvatskoj i dnevni pregled aktualnosti i zanimljivosti, domaćih i svjetskih.

Posljednja emisija: Subota, 23.03.2019 19:05

Glazbeni navigator

Glazbeni navigator

Glazba, zabava

Enrique Iglesias se prepustio latino trapu. Novi singl ima talentirana Britanka Emeli Sande, ali i njen sunarodnjak George Ezra. Alesso predstavio novi mixtape. Melissa Etheridge novom pjesmom najavila 15. studijski materijal. Podsjećamo na hitove koji su bili na vrhu top liste u SAD-u prije 30 i 50 godina. Poslušajte pjesme koje su trenutno broj 1 u Australiji i Belgiji. Donosimo i aktualna top 3 singla Velike Britanije.

Posljednja emisija: Petak, 22.03.2019 14:15

Gramofon

Gramofon

Glazba

U 672. Gramofonu Dragan Lenart vraća vas u 1964.godinu. U rubrici Retro-Five bit će u Engleskoj, ali će zato u uvodnom dijelu emisije predstaviti odabrane hitove s američke top-liste.

Posljednja emisija: Subota, 23.03.2019 18:10

Jedinica

Jedinica

Vijesti, gospodarstvo, turizam, unutarnja, društvo, život, talk show, kontakt

Priprema se gradnja objekata u IT parku; nastavlja se energetska obnova škola u Gradu Osijeku i Osječko - baranjskoj županiji; gradnja novog kružnog toka na Zelenom polju; kako se pokvario novi niskopodni autobus osječkog GPP - a... više o svemu u današnjoj emisiji.

Posljednja emisija: Četvrtak, 21.03.2019 11:11

Kulturtrend

Kulturtrend

Kultura

U Osijeku završava 9. Lutkokaz – međunarodna revija lutkarstva, bili smo na čaju kod „Frau Thildy” u ambijentalnoj drami Mire Perić, saznali smo koji će se kulturni projekta raditi u Vukovarsko-srijemskoj županiji, a da kultura prva otvara vrata suradnje potvrdili su u osječkoj gradskoj upravi i najavili dolazak crnogorskog programa na Osječko ljeto kulture.

Posljednja emisija: Petak, 22.03.2019 18:15

Mostovi dijaloga

Mostovi dijaloga

Vijesti

U Mostovima dijaloga od 19,30 poslušajte zanimljive priče o aktivnostima Mađara i Slovaka na našim slavonsko- baranjskim prostorima, priče iz svakodnevnog života. Čak ni mađarski ne morate znati, mostove dijaloga od 20 sati gradimo na hrvatskom.

Posljednja emisija: Ponedjeljak, 04.03.2019 19:30

Politomanija

Politomanija

Vijesti, unutarnja

Gost današnje Politomanije je Igor Andrović, virovitičko-podravski župan i jedan od najmlađih župana u Hrvatskoj. Je li zadovoljan onim što je napravio u prve dvije godine mandata, kakva je njegova suradnja s drugim političkim opcijama te što savjetuje mladima u Slavoniji?

Posljednja emisija: Utorak, 19.03.2019 13:30

Puls Slavonije i Baranje

Puls Slavonije i Baranje

Vijesti

Znaju li poslodavci važnost zaštite na radu? Koliko njih u cijelosti ispunjava zakonske odredbe? Nažalost svake godine sve je više ozlijeđenih i smrtno stradalih.

Posljednja emisija: Ponedjeljak, 18.03.2019 15:30

Putovanja, putovanja

Putovanja, putovanja

Zabava, turizam, mozaik

Putujemo u Portugal, u Porto, drugi po veličini grad u toj zemlji. Porto leži na rijeci Douro u sjevernoj portugalskoj regiji Norte. Najpoznatiji lokalni proizvod je upravo Porto, jedno od najpoznatijih svjetskih vina.

Posljednja emisija: Srijeda, 20.03.2019 18:30

Ravno do vas

Ravno do vas

Glazba, zabava

Novu pjesmu na prvi dan proljeća pustio je mladi reper Dorijan Božić. Gost emisije je Kandžija koji je sa svojim bendom Gole Žene objavio prvi singl nakon hvaljenog albuma "Nema labavo" iz 2015. te samostalnog materijala "Beton" koji je izletio kao 'tvrdo' iznenađenje prošle godine. Čitav novi album stiže do kraja godine. Stigla nova obrada projekta Vintage Tape.

Posljednja emisija: Četvrtak, 21.03.2019 14:15

Ritam Šokadije

Ritam Šokadije

Glazba

Budite s nama svakog utorka i nedjelje uz tamburašku glazbu, najnovije pjesme, kulturnoumjetnička društva... Najavljujemo sve važnije događaje, donosimo reportaže s tamburaških sijela, prela i divana i zajedno s vama sastavljamo listu najljepših tamburaških pjesama.

Posljednja emisija: Utorak, 19.03.2019 15:30

Turizam Slavonije i Baranje

Turizam Slavonije i Baranje

Vijesti, zabava, obrazovanje, gospodarstvo, turizam, društvo, ekologija

Turisti s riječnih brodova na Dunavu posjećuju Gradski muzej Vukovar, Muzej vučedolske kulture, memorijalna mjesta kao i barokni centar grada, a vodstvo su im vodiči iz Udruge turističkih vodiča grada Vukovara čiju edukaciju je tijekom protekle godine financirao Grad Vukovar. Za ovu godinu posjet Gradskom muzeju Vukovar najavili su gosti sa 63 broda, dok se u Muzeju vučedolske kulture očekuje 17 grupa. Pristajanjem broda "Ariana" i svečanim dočekom koji je Grad Vukovar priredio za prvih 160 stranih turista iz Engleske, Irske i SAD-a, u petak 15.ožujka počela je sezona cruisinga na Dunavu. Samo lani, Grad je posjetilo trideset i dvije tisuće stranih turista.

Posljednja emisija: Ponedjeljak, 18.03.2019 18:10

Učionica

Učionica

Obrazovanje, djeca i mladi

Počinje školski sat. Danas o nekoliko stvari koje najavljuje ministrica Divjak, a učenici i studenti baš su bili vrijedni.

Posljednja emisija: Utorak, 19.03.2019 11:30

Veliki i mali

Veliki i mali

Djeca i mladi

I ove subote s vama je Mirna Šmit koja uvijek dovede zanimljive goste, najavljuje predstave u dječjem kazalištu i posjećuje događaje namijenjene najmlađima.

Posljednja emisija: Subota, 23.03.2019 09:30

Zdravi eter

Zdravi eter

Znanost

U Zdravom eteru gostuju prof.dr.Silvija Canecki Varžić i prof.dr.Silvijo Mihaljevi iz KBC-a Osijek, a govorimo o liječenju pretilosti.

Posljednja emisija: Utorak, 19.03.2019 17:10