Hrvatski radio

Radio Osijek

10 medalja za članove GD Osijek-Žita

07.11.2016.

09:08

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Protekloga vikenda članovi Gimnastičkog društva Osijek Žito nastupili su na Prvenstvu Hrvatske i Završnici kupa Hrvatske u C programu, a mladi gimnastičari i gimnastičarke kući su donijeli čak 10 medalja.

Najviše uspjeha imao je mlađi junior Neven Lucian Davidović koji se okitio s čak 5 zlata. Davidović  je na Prvenstvu Hravtske u A programu uzeo zlata u vježbama na tlu, preči, preskoku, ručama i karikama. Njegov klupski kolega Josip Vukovac zlato je uzeo na konju s hvataljkama, a 2 srebra i 1 brončanu medalju uzeo je vježbama na ručama, preči i karikama.

"Ovom odličnom rezultatu, pridružujemo i ekipno srebro koje su izborile juniorke ovog osječkog kluba u okviru svog nastupa na Završnici C programa koje se također održala ovaj vikend u Čakovcu", rekao je trener Mađarević i dodao: "Iznimno sam zadovoljan nastupom naših članova i članica na ovom natjecanju! Rezultati svakodnevnog rada i truda pokazali su se u pravom trenutku i s pravom kući donosimo ovoliko medalja. Čestitam svima", rekao je nakon natjecanja trener Vladimir Mađarević.

Za više informacija posjetite službenu internetsku stranicu Gimnastičkog društva Osijek-Žita.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.