Hrvatski radio

Radio Osijek

Bivši igrač NK Osijeka nasrnuo na trenera

20.05.2013.

11:38

Autor: Željko Kovačević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Bivši stoper Cibalie i Osijeka Ivica Šimunec, prema policijskom izvješću nanio je lakše ozljede Ivici Kuleševiću, treneru juniora NK Osijeka.

Prenoseći osobno, a ne stajalište NK Osijeka, sportski direktor NK Osijeka Miroslav Žitnjak je u programu Radio Osijeka „nanošenje lakših ozljeda“ nazvao pravim imenom – nasilništvo!  „Nemam riječi kojima to mogu opravdati. Šimunec nije samo nasrnuo na Kuleševića nego ga je izudarao! To se više ne smije ponoviti!“ – rekao je Žitnjak. Kakvi god da su odnosi bili prije tog incidenta, otac djeteta koje igra za NK Osijek nije smio postupiti na tako neprimjeren način. 

„Najgore je to što ga je on nakon utakmice tražio i kod kuće i zaista treba dobro vidjeti što se dogodilo i što se moglo dogoditi i sigurno da takav čin treba jako osuditi!“ Što će biti s djetetom nasilnog oca? Hoće li ono imati posljedice? „I prije je bilo pritisaka i roditelja i menadžera koji su po meni glavni problem. Svoje želje prenose na ambiciozne roditelje, a u svemu najviše ispaštaju djeca koja moraju postati nogometaši! Dosada nismo imali ovakav slučaj. Na prvom mjestu nam je dobrobit djeteta, no moramo dobiti sve informacije, nakon čega ćemo odlučiti što dalje“ – rekao je donedavni voditelj Škole nogometa NK Osijeka, sadašnji sportski direktor Kluba Miroslav Žitnjak. Kulešević, povrijeđen i zgrožen kao i njegovi kolege, Upravi Kluba podnio je i pisano izvješće s opisom događaja koje potvrđuju i brojni svjedoci. Čeka se službeno stajalište NK Osijeka 

 

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.