Hrvatski radio

Radio Osijek

Domagoj Pušić definitivno dolazi na Kantridu.

03.09.2013.

22:43

Autor: Željko Kovačević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kao što znate »Osijek« već duže vremena ima problema, iako klub kao klub ima svoj rejting i dobro je igrati u »Osijeku«, ali »Rijeka« će igrati Europsku ligu, dobar je klub, stabilan. Osim toga dosta dugo sam već u »Osijeku« i za mene je odlazak na Kantridu iskorak u karijeri", rekao je Pušić

Sve je dogovoreno. Domagoj Pušić  ove srijede potpisat će ugovor s »Rijekom« nakon što obavi liječnički pregled.

Postignut je dogovor na relaciji »Rijeka« – »Osijek«, »Osijek« – Pušić (igrač se odrekao dugova) i »Rijeka« – Pušić.

Nije još poznato na koliko će Pušić potpisati, ali se zna da će sigurno uvećati osječku koloniju na Kantridi.

– Sve je dogovoreno, ostali su još neki detalji, koje ćemo riješiti. Prije potpisa ugovora moram obaviti i liječnički pregled – kaže 21-godišnji veznjak.

– Sve to je za mene došlo dosta naglo, cijela priča odvrtila se u svega nekoliko dana, ali zadovoljan sam. Kao što znate »Osijek« već duže vremena ima problema, iako klub kao klub ima svoj rejting i dobro je igrati u »Osijeku«, ali »Rijeka« će igrati Europsku ligu, dobar je klub, stabilan. Osim toga dosta dugo sam već u »Osijeku« i za mene je odlazak na Kantridu iskorak u karijeri.

Iako se špekuliralo (na temelju informacija iz Gradskoga vrta), o odšteti od čak dva milijuna kuna, ona je po svemu sudeći osjetno niža.

»Osijek« će se morati zadovoljiti s polovicom tog iznosa. Naime, Pušić je mogao napustiti Gradski vrt kao slobodan igrač da je podnio zahtjev Arbitražnom sudu HNS-a za raskidom ugovora na štetu kluba zbog duga od tri mjesečne plaće

 

                                                                                                                     NOVI LIST

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.