Hrvatski radio

Radio Osijek

Inline otvara 21. Pannonian Challenge

13.08.2020.

11:40

Autor: Radio Osijek/TM

Inline otvara 21. Pannonian Challenge

Inline otvara 21. Pannonian Challenge

Foto: - / -

Nakon jučerašnjeg uvodnog treninga i završnih priprema u skate parku, već danas na scenu stupaju roleri, odnosno energično natjecanje u Inline disciplini, čime će i službeno biti označen početak 21. izdanja Pannonian Challengea.

Inline PRO i amatersko natjecanje donosi žestoku konkurenciju, koju predvode prošlogodišnji pobjednik Joe Atkinson i Danac Jacob Juul, uvjerljivi pobjednik 19. Pannonian Challengea, dok će im planove pokušati pomrsiti najveće hrvatske uzdanice – Tin Hadžiomerspahić i Sven Buršić, koji se u Osijeku osjećaju kao kod kuće. Finale Inline PRO natjecanja počinje u 18 sati, kada će najbolji roleri odmjeriti snage u skate parku na lijevoj obali Drave.
"Niti prepreka svjetskih razmjera, koja je u obliku pandemije koronavirusa pogodila uistinu sva događanja u 2020. godini, nije uspjela spriječiti održavanje 21. Pannonian Challengea, festivala koji je prilagodio svim mjerama epidemiološke zaštite i u Osijek ponovno doveo najbolje europske ekstremne sportaše. Upravo oni će do kraja ovog tjedna vladati obnovljenim skate parkom na lijevoj obali Drave i svojim trikovima dodatno zagrijati već poprilično uzavrele ljetne dane", ističu organizatori. Kao što je već poznato, natjecanja se odvijaju bez publike, koja sve može pratiti na izravnom prijenosu na društvenim stranicama Pannoniana, ali i portalu RTL-a i YouTube kanalu A1, kao i glazbeni program, kojim je jučer otvoren Pannonian Challenge. Večeras od 21 sat glazbu vrte DJ Oliver i DJ Fullstep Phill.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.