Hrvatski radio

Radio Osijek

Ivica Kulešević imenovan za sportskog direktora NK Osijeka

29.09.2022.

18:25

Autor: Radio Osijek/TM

Ivica Kulešević imenovan za sportskog direktora NK Osijeka

Ivica Kulešević imenovan za sportskog direktora NK Osijeka

Foto: NK Osijek / -

U Nogometnom klubu Osijek Ivica Kulešević je do sada bio pomoćnik sportskog direktora, a prije toga bio je igrač, trener i voditelj škole nogometa. U novog sportskog direktora promoviran je odlukom Uprave kluba.


„Imam maksimalno povjerenje u Ivicu Kuleševića da će u novoj ulozi na najbolji mogući način provoditi sportsku strategiju kluba. Riječ je o iskusnom sportskom djelatniku koji je u NK Osijek prošao brojne uloge, a budući da je posljednje dvije godine bio pomoćnik sportskog direktora dobro je upoznat sa svim detaljima koji se tiču njegovog posla i smjera kojim želimo ići”, rekao je predsjednik NK Osijek Ferenc Sakalj.

Nakon igračke karijere u bijelo-plavom dresu, sjajnih rezultata koje je postigao kao trener u školi nogometa pa i zapažene uloge koju je imao na klupi prve momčadi, Kuleševiću su sada povjerene ovlasti provođenja sportske politike kluba.

„Dugo sam već dio kluba, imam jasnu sliku o trenutnom stanju kao i viziju u kojem se smjeru, kada govorimo o sportskom segmentu, NK Osijek treba razvijati. Vjerujem da ću svojim iskustvom, znanjem i entuzijazmom to povjerenje opravdati i da ćemo svi zajedno biti uspješni u periodu koji je ispred nas”, rekao je Ivica Kulešević, uz zahvalu upravi i predsjedniku NK Osijeka za ukazano povjerenje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.