Hrvatski radio

Radio Osijek

Iz tvojih usta u božje uši!

08.03.2013.

15:25

Autor: Željko Kovačević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Stanko Mršić, otkada se vratio u klub još nije izgubio od Dinama. Ne kani ni u nedjelju.

Mikulić – Lešković, Leko, Smoje, Ibriks – Jakovljević, Pušić, Kurtović, Kvržić, Blatnjak – Perošević izdiktirao je Stanko Mršić sastav koji će nastupiti na maksimirskom travnjaku, u nedjelju, s početkom u 18 sati. Spomenuo je i Vrgoča, uz opasku da nije u sastavu zbog tehničkih problema. Tako se, naime, zove izjava predsjednika kluba Zdravka Josića kako će Vrgoč na tribine ako ne potpiše. Očigledno nije. Izjednačeno u Zagrebu i pobjeda u Osijeku. Dinamo ima zašto s oprezom ući u posljednji susret 23. prvenstvenog kola, dodatno iznenađenje bi mogao biti Blatnjak - "Vježbali smo na treningu završnice Blatnjak za sada bolje "podvaljuje" nego što izravno ide na gol!" - Možda, no svi znamo zašto je doveden. Doduše, zanimljiv broj asistencija se može naći na stranicama koje se bave statistikom njegovih prošlih nastupa. 

„Raspored i je i nije dobar. S izravnim konkurentima za ostanak u ligi sastajemo se na domaćem terenu, ali nam prvo slijede dva iznimno teška gostovanja u Zagrebu i Koprivnici. Ako i budu igrali s pomlađenim sastavom Dinamo je favorit“ – rekao je Mršić i dodao - "Gled´o sam tog malog Halilovića, ima zanimljiva riješenja, no što ako izađu sa svojim najboljim sastavom?!" - "Ništa!" - primjetio je stariji kolega - "Svi gube od Dinama, možeš samo dobit!" - E to je htio čuti Stanko - "Iz tvojih usta u božje uši!" Mršić je dakle najavio bod, a ako se otvori i tri.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.