Hrvatski radio

Radio Osijek

Jedna ponuda za kupnju HNK Cibalia

30.01.2020.

17:28

Autor: Radio Osijek/priopćenje

foto FB HNK Cibalia Vinkovci

foto FB HNK Cibalia Vinkovci

Foto: - / -

Kako je priopćeno iz vinkovačke gradske uprave, danas u podne održano je javno otvaranje ponuda za kupnju 62.963 dionica, odnosno 52,00029 % temeljnog kapitala HNK Cibalia š.d.d. u vlasništvu Grada Vinkovaca.

Prenosimo iz priopćenja: 

Za kupnju 62.963 dionica, odnosno 52,00029 % temeljnog kapitala HNK Cibalia š.d.d. u vlasništvu Grada Vinkovaca, sukladno ponovljenom Javnom pozivu Grada Vinkovaca kao većinskog vlasnika nekadašnjeg hrvatskog prvoligaša koji se danas natječe u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi, pristigla je ponuda vinkovačke tvrtke GEM d.o.o. koja se bavi hotelskim poslovanjem. Ponuđač je ponudio 101.000,00 kn za kupnju 62.963 dionica u vlasništvu Grada Vinkovaca. Prihvatljivost i kvalitetu jedine pristigle ponude analizirat će Povjerenstvo za iznalaženje strateškog partnera u HNK Cibalia Vinkovci š.d.d. koje će zatim predložiti Gradskom vijeću daljnje postupanje u svezi iste- izjavio je predsjednik Povjerenstva Gabrijel Šokičić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.