Hrvatski radio

Radio Osijek

Josić nezadovoljan sezonom u NK Osijeku

11.12.2012.

11:45

Autor: Željko Kovačević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Neće biti Izvršnog odbora, barem ne za smjenu Stanka Mršića, trenera prve momčadi NK Osijeka. Potvrdio je to predsjednik kluba Zdravko Josić u „Ponedjeljkom športu“ radio Osijeka, nezadovoljan poluzesonom.

 „Trebali smo se sastati da smijenimo trenera no odustali smo!" – priznao je Josić koji je najavio pojačanja samo u slučaju da prodaju „kojeg igrača“. Možda se NK Osijeku posreći naći nekome klub na pripremama u turskoj Antalya-i, a do tada predsjednik Josić ima 13 ugovora na potpis. „Ponudit ćemo igračima ono što možemo platiti!“ – rekao je Josić. Ne zvuči kao puno, no zvuči obećavajući, a kako drugih ponuda nema sve je jasno – My way or highway! Ugovori trinaestorici traju do ljeta, a nove su potpisali juniori koji već igraju – nezgodna situacija za „standardne“. „Osijek bi trebao biti najmanje na petom mjestu i trebali smo bolje proći u Kupu!“ – poručio je Josić i zacrtao ciljeve za nastavak sezone. Premijera s Dinamom 10. veljače 2013. godine.          

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.