Hrvatski radio

Radio Osijek

KK Vrijednosnice i trener Vladimir Krstić sporazumno raskinuli ugovor

09.01.2019.

16:14

Autor: Radio Osijek / KK Vrijednosnice

foto: Radio Osijek / KI

foto: Radio Osijek / KI

Foto: - / -

Nakon četiri godine odlične suradnje i vođenja seniorske ekipe Košarkaškog kluba Vrijednosnice Osijek, Vladimir Krstić odlazi sa mjesta prvog trenera kluba. Klub i trener Vladimir Krstić sporazumno su raskinuli ugovor.

"Osvojili smo pod njegovim vodstvom u sezoni 2016/17 sedmo mjesto u prvenstvu i najbolji plasman u klupskoj povijesti. Svojim dobrim radom u klubu promoviran je u trenera kadetske Reprezentacije, a potom i u pomoćnog trenera seniorske Reprezentacije Hrvatske. Smatram da smo mi kao klub u proteklom periodu napredovali i profitirali, vođeni odličnim trenerom, ali i isto tako da je i trener napredovao uz nas, radeći u odličnim uvjetima koje smo mu osigurali. Do raskida ugovora je došlo usljed neslaganja u strateškim smjernicama za daljnji razvoj kluba. Svi u klubu Krletu želimo sreću u daljnjem radu, te što brži angažman na novom trenerskom poslu", stoji u priopćenju direktora kluba Renata Martinka.

Već krajem ovoga tjedna trebalo bi se doznati ime novoga trenera seniorske ekipe KK Vrijednosnica.

tekst: KK Vrijednosnice / priopćenje

vladimir-krstic.jpg

vladimir-krstic.jpg

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.