Hrvatski radio

Radio Osijek

KK Vrijednosnice Osijek osvojile pripremni turnir

17.09.2023.

11:17

Autor: Radio Osijek

Košarkaški turnir Holding Vrijednosnice Osijek 2023.

Košarkaški turnir Holding Vrijednosnice Osijek 2023.

Foto: KK / Vrijednosnice

KK Vrijednosnice i osječka dvorana Gradski vrt bili su domaćini košarkaškog turnira na kojemu su nastupile 4 ekipe. Uz domaćine tu su bili mađarski PVSK-Veolia iz Pečuha, bosanskohercegovačka OKK Sloboda Tuzla i austrijski BBC Nord Dragonz Eisenstadt.

U petak i subotu, 15. i 16. rujna, u dvorani Gradski vrt odigravao se međunarodni košarkaški turnir "Holding Vrijednosnice Osijek 2023.". U prvom polufinalu Vrijednosnice su pobijedile PVSK-Veolia Pecs rezultatom 79:58, dok je u drugom OKK Sloboda Tuzla bila bolja od BBC Nord Dragonz Eisenstadt te pobijedila 81:79. U utakmici za treće mjesto PVSK-Veolia Pecs je pobijedio Nord Dragonz Eisenstadt rezultatom 76:84, a u finalnoj utakmici Vrijednosnice su slavile sa 86:80 protiv Slobode Tuzle.


Ekipa trenera Domagoja Kujundžića zasluženo je osvojila prvo mjesto na turniru Holding Vrijednosnice Osijek, igrali su čvrstu obranu, agresivno na oba kraja terena s velikom rotacijom igrača te velikom energijom. Svim ekipama ovaj turnir je odlično poslužio kao priprema pred početak natjecanja te su sve ekipe pokazale zavidnu kvalitetu igre. Ekipa Nord Dragonza igrala sa skraćenom rotacijom polufinale jer im je jedno vozilo na putu prema Osijeku imalo prometnu nezgodu, na sreću bez ozlijeđenih.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.