Hrvatski radio

Radio Osijek

Kule, Roša ili Štaco

21.05.2013.

12:33

Autor: Željko Kovačević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Odluka o novom treneru NK Osijeka bit će objavljena u ponedjeljak

Uprava je razgovarala s trojicom kandidata:Tomislavom Steinbrücknerom, Ivicom Kuleševićem i Davorom Rupnikom.Sva trojica su predstavili svoje programe koji su ostavljeni na procjenu stuke i uprave NK Osijeka do kraja tjedna. Predsjednik Zdravko Josić navodno ima svog favorita, no ostao je zakopčan - "Svi su to naši ljudi i to nam je bilo najvažnije. Jesam proučio sam programe koji su predložili, najvažnije je da Osijek igra drugačije, brže i efikasnije"         

Sva tri kandidata bila su igrači bijelo-plavih i kapetani kluba. Tijekom tjedna trebali bi se obaviti i razgovori s igračima kojima ističu ugovori Draganom Blatnjakom i Mislavom Lekom "Neki od njih bi mogli ostati, a u pregovorima smo i s nekim drugim igračima!" - najavio je predsjednik NK Osijeka Zdravko Josić ne dovodeći u pitanje pobjedu Osijeka u posljednjem susretu 33. kola Prve hrvatske nogometne lige s Cibaliom.

U povodu incidenta nakon juniorske utakmice NK Osijek-NK Lokomotiva u kojemu je Ivica Šimunec fizički napao trenera juniora NK Osijek Ivicu Kuleševića NK Osijek se oglasio priopćenjem kojeg donosimo u cijelosti.

Nogometni klub Osijek osuđuje bili kakav oblik nasilja. Ovakva vrsta ponašanja nije u duhu rada kluba i pedagoških metoda.Incident je prijavljen Policijskoj upravi Osječko-baranjskoj, te sukladno zakonima Republike Hrvatske očekujemo daljnje postupanje.Uprava kluba sukladno internim aktima poduzet će mjere kako bi se rad u svim selekcija Nogometnog kluba Osijek odvijao u sigurnom i prijateljskom okruženju.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.