Hrvatski radio

Radio Osijek

Ljetna škola gimnastike

19.06.2013.

14:31

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ovih se dana na Zelenom polju u gimnastičkom klubu "Inova gim" provode pokazni treninzi za najmlađe članove i natjecanja za starije članove! Organizirana je i nagradna igra za Ljetnu školu gimnastike.

Tradicionalno u ovo vrijeme, nakon završetka školske godine, Inova gim provodi ove aktivnosti kako bi svi članovi mogli pokazati svojim roditeljima kako izgledaju njihovi treninzi i što su sve naučili. Stariji članovi imaju natjecanja po dobnim skupinama na kojima izvode svoje vježbe, a najbolji se bore za medalje i diplome!

 
Nakon ovih nekoliko dana pokaznih treninga i natjecanja GK "Inova gim" ne prestaje sa radom. Treninzi će se održavati svakodnevno tijekom cijeloga ljeta. Također se pozivaju i potencijalni novi članovi koji bi htjeli probati trenirati gimnastiku sa se upišu u ljetnu školu gimnastike.
 
Trenerski tim je u dvorani na Zelenom polju 30 svakoga dana između 17 i 21 sat, a možete ih nazvati na brojeve 098 215 590 ili 091 5111 117 i dogovoriti treninge za svoje dijete.
 
NAGRADNA IGRA - Inova gim nudi dvije besplatne mjesečne članarine za Ljetnu školu gimnastike za slušatelje Radio Osijeka. Zainteresirani se trebaju javiti na radioosijek@hrt.hr i vrlo brzo objavljujemo imena nagrađenih. 
 
 
 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.