Hrvatski radio

Radio Osijek

Ljetni kamp NK Olimpije

08.07.2015.

13:42

Autor: Krunoslav Inhof

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Od ponedjeljka 6. srpnja do subote 18. srpnja nogometni klub Olimpija organizira „Ljetni nogometni kamp“ za svu djecu od 9 do 14 godina.

Tijekom trajanja kampa djeca će se dva puta dnevno baviti brojnim sportskim aktivnostima, a osim nogometnih treninga (koji će biti osnova kampa), djeca će imati treninge Juda (koje će voditi trener Damir Matijević iz Judo kluba Osijek), aerobne treninge (koje će voditi Željka Dimić), psihološke pripreme mladih sportaša (u suradnji s Psihorehabilitacijskim centrom iz Osijeka), te dobiti nutricionističke savjete za prehrambene navike sportaša. Osim toga za polaznike se planira i odlazak u ŠRC Copacabana gdje će se organizirati zajedničko druženje, uz plivanje i aktivnosti u sklopu centra. Kako smo doznali od voditelja ljetnog nogometnog kampa, klupskog trenera Sergeja Koše, do sada se upisalo 50-ak djece, a prijave se primaju još cijeloga ovoga tjedna. 

Pohađanje „Ljetnoga kampa“ NK Olimpije košta 200 kuna, što bi trebalo pokriti osnovne organizacijske troškove. Za kraj održavanja kampa, planira se domjenak za sve sudionike i roditelje te svečana dodjela nagrada i priznanja sudionicima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.