Hrvatski radio

Radio Osijek

Ljetni sportski kamp

05.06.2015.

13:36

Autor: Stjepan Filipović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U organizaciji Gimnastičkog društva Osijek-Žito, i ovo ljeto održat će se Ljetni sportski kamp za djecu predškolske i mlađe školske dobi (6 - 10 godina) kroz koji će mališani grada Osijeka upoznati se s gimnastikom i plivanjem, te kako kvalitetno provesti slobodno vrijeme uz razne aktivnosti sportskog i kreativnog karaktera.

Aktivnosti kampa bit će, kao i do sada, organizirane u dva segmenta: u prijepodnevnim satima (9.00 do 11.00 sati) – plivački dio (Gradski bazeni Osijek), a u poslijepodnevnim (16.00 do 19.00 sati) – gimnastički dio (dvorana Sokolski dom) te niz kreativnih radionica.
Zainteresirana djeca kamp mogu pohađati u 2 termina:
- 29. lipnja do 03. srpnja – 1. grupa
- 06. do 10. srpnja – 2. grupa
Tijekom boravka u kampu najmlađi će u malim homogenim grupama usavršavati elemente plivanja poput plutanja, klizanja, skokova, rada nogu i ruku raznih tehnika, koordinaciju tehnika. Tijekom gimnastičke škole, djeca će se upoznati sa gimnastičkom te učiti i usavršavati razne elemente poput kolutanja, mostova, visenja, zvijezde, pravilnog hodanja i držanja, a sve to uz nadzor i pomoć naših trenera. Svaki dan, po završetku gimnastičkog treninga, polaznici kampa sudjelovat će u nizu kreativnih radionica i predavanja.
Pokrovitelj kampa i ove godine je Savjet mladih Grada Osijeka.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

19 h

FEBIRE

FEBIRE