Hrvatski radio

Radio Osijek

Loše, a bolje

31.07.2013.

11:03

Autor: Željko Kovačević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon prozivke ŽRK Osijek odradio i prvi trening.

U ŽRK Osijek došle su Ivana Kovač iz Umaga, Ana Marija Mikulić iz Virovitice i povratnica Ana Damjanović. Nataša Miočinović se očekuje nakon odrađenih priprema juniorske reprezentacije za nastup u Danskoj.

Za sada smo zadovoljni. Malo smo tanki na vratarskim pozicijama. Otišla je Nikolina Strukar, a na golu će biti Danica Delić i Nina Zubac rođene 1996 i nešto iskusnija Iva Babić“ – rekao je u programu Radio Osijeka trener ŽRK Osijeka Krešimir Modrić dodavši kako će možda ove sezone malo odskakati Zelina i  Samobor, a ostali će se boriti za ostanak. Modrić ipak očekuje da se neće ponoviti proljeće kada su trima pobjedama lovili ostanak u ligi nego da će mirnije dočekati kraj prvenstva.

„Dopredsjednik Goran Crnoja ostali članovi uprave pripremaju Izbornu skupštinu te kontaktiraju s brojnim mogućim sponzorima, ali i s novom gradskom upravom. Mi ćemo do tada uglavnom raditi u Osijeku, uz nastup na dva turnira: 10.kolovoza u Daruvaru i 14. istog mjeseca u Virovitici. Očekuju nas i prijateljske utakmice u Mađarskoj te uzvrati u Osijeku. Prvenstvo bi trebalo početi sredinom rujna.“ – rekao je Modrić.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.