Hrvatski radio

Radio Osijek

Mile Škorić: „Jedva čekamo nastavak prvenstva”

28.04.2020.

15:56

Autor: Radio Osijek

Foto: NK Osijek

Foto: NK Osijek

Foto: - / -

Poseban rad u skupinama uz pridržavanje epidemioloških mjera podno tribina Gradskog vrta ušao je u svoj drugi tjedan. Dojmove s treninga podijelio je kapetan Mile Škorić .

„U grupama po pet igrača, uz pridržavanje mjera, vježbamo sve ono što nam je dopušteno u ovom trenutku. Iako moram priznati da smo izrazito sretni već i samom činjenicom da smo konačno na terenu. Jedva smo dočekali okupljanje jer puno je boraviti zatvoren ili održavati formu u stanu”, rekao je kapetan Bijelo-plavih i dodao da se s velikim nestrpljenjem priželjkuje povratak stvari u „normalu”: „Cilj nam je naravno što prije se pripremiti za nastavak prvenstva i nitko sretniji od nas kada lopta konačno krene”, zaključuje Škorić s kojim se u proteklom razdoblju ozbiljno računalo i na reprezentativnom planu.

Uostalom, pokazao je to i Zlatko Dalić uvrstivši ga među putnike za planirani međunarodni turnir u Kataru. Iako, jedno je sigurno, ako Škorić nastavi pružati dosadašnja izdanja u klubu i igrati na visokoj razini, (p)ostati će jedan od vrlo izglednih kandidata za put na Europsko prvenstvo iduće godine, a to je ono što osim njega samog priželjkuju i svi ljubitelji osječkog prvoligaša.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.