Hrvatski radio

Radio Osijek

Mladi za mlade

23.11.2012.

09:20

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Udruga Promo Vita započinje veliku humanitarnu kampanju pod nazivom „Ljubav to si ti“, čija je misija prikupljanje financijskih sredstava za izgradnju Psihorehabilitacijskog centra za djecu i mlade sa psihičkim poteškoćama i poremećajima.

Ovu veliku humanitarnu kampanju otvorit će Mladi HDSSB-a u revijalnoj humanitarnoj utakmici s osječkim klubom američkog nogometa - Osijek Cannons i porukom „Mladi za mlade“, 25. studenog 2012. Domaćin, a ujedno i sponzor ovoga susreta je Akademija Krpan & Babić, gdje će se susret i održati, s početkom u 11 sati. Ulaznice su u prodaji po cijeni od samo 10 kuna, a mogu se kupiti u Caffe baru Teatrino – Dječje kazalište Osijek i na dan utakmice, Akademija Krpan & Babić.

 

Izgradnja Psihorehabilitacijskog centra za djecu i mlade, zajednički je projekt Udruge Promo Vita, Grada Osijeka i Osječko – baranjske županije, bez čije se kontinuirane podrške i pomoći ne bi mogli upustiti u ovaj veliki pothvat. Projekt će provoditi Udruga Promo Vita, uz pomoć svih onih koji nam se pridruže u našoj misiji i viziji.

Ova humanitarna utakmica imat će i goste iznenađenja, iako je svim posjetiteljima svakako zajamčena dobra zabava, a za to će se tradicionalno pobrinuti i navijačice s nekom od plesnih koreografija.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.