Hrvatski radio

Radio Osijek

Na vukovarskom klizalištu hokej na ledu

11.02.2017.

14:46

Autor: D. Gurov/ Hrvatski radio Vukovar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U organizaciji Upravnog odjela za društvene djelatnosti Vukovara i zaljubljenika u hokej na ledu okupljenih u Hokejaškom klubu Komarac iz Vukovara, na gradskom klizalištu na Trgu dr. Franje Tuđmana odigrava se četvrti hokejaški turnir na ledu.

Na turniru sudjeluje pet ekipa- iz Zagreba dvije te ekipe iz Koprivnice, Osijeka i Vukovara - rekla je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Živanović, koja je pozdravila hokejaše uz poruku da bolji pobjedi.


Mario Šimunović iz vukovarskih Komaraca je rekao da je istina kako je riječ o pomalo neuobičajenom sportu u Slavoniji, ali zaljubljenici u hokej na ledu iskoriste makar zimsko razdoblje kako bi uživali u ovome sportu.

Stjepan Đurački, član osječkog KHL Kune ispričao je kako bez obzira na poneka mišljenja građana, hokej na ledu uopće nije opasan sport ako se igrači pridržavaju određenih pravila i ispravno nose zaštitnu opremu.

Turnir je natjecateljskog karaktera, a finalna utakmica je najavljena za 17 sati

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.