Hrvatski radio

Radio Osijek

Nove nogometne lopte za klubove u županiji

07.08.2019.

13:20

Autor: Vedran Drabek

HRT/VD

HRT/VD

Foto: - / -

Nogometaši klubova županijskih nogometnih središta Osijek, Đakovo, Beli Manastir, Valpovo, Donji Miholjac i Našice, od danas su bogatiji za više od 2000 nogometnih lopti. Donaciju je osigurao Hrvatski nogometni savez u suradnji sa Županijskim nogometnim savezom Osječko-baranjske županije.

"Današnja donacija samo je potvrda odlične suradnji nacionalnog i županijskog nogometnog saveza. Donirano je ukupno 2125 lopti namijenjenih prije svega klubovima koji imaju mlađe nogometne uzraste, uz nositelje kvalitete u  našim nogometnim središtima. Stoga, nije teško zaključiti kako se već sada radi o pravom potezu", naglasio je predsjednik Županijskog nogometnog saveza Ante Vučemilović

Značaj donacije za same klubove istaknuo je Karlo Kanis, tajnik nogometnog središta Našice: "Imamo puno klubova koji vrijedno rade s mlađim kategorijama i ovo će zasigurno biti od velike pomoći. Donacija nam je vrijedna budući da se radi o kvalitetnim loptama, no isto tako na ovome ne bismo trebali stati budući da treba nastaviti obnavljati sve uvjete koji su neophodni za trenažni proces, što je zapravo ključno ako želimo nastaviti nizati dosadašnje uspjehe na svim razinama", zaključuje Kanis.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.