Hrvatski radio

Radio Osijek

Osijek ostaje najstabilniji i najperspektivniji klub u Hrvatskoj

23.06.2020.

16:13

Autor: NK Osijek / Radio Osijek

tekst i foto NK Osijek

tekst i foto NK Osijek

Foto: - / -

Suvlasnici kluba se nasmijali na medijske špekulacije o nekakvom sukobu, stoji u priopćenju iz Nogometnog kluba Osijeka, koje prenosimo u cijelosti .

"Nogometni klub Osijek nastavlja zacrtanim putem s istim timom. Doduše, u nešto promijenjenim ulogama. Predsjednik Ivan Meštrović na vlastiti zahtjev i uz razumijevanje predsjednika Nadzornog odbora i većinskog vlasnika Lorinca Meszarosa neće nastaviti djelovanje u Klubu u sljedeće četiri godine kao predsjednik NK Osijek, već će se, kao predsjednik Udruge Škole nogometa našeg prvoligaša, isključivo posvetiti završetku izgradnje novog nogometnog stadiona i kampa na Pampasu. Novi klupski predsjednik biti će dosadašnji potpredsjednik Ferenc Sakalj, inače dugogodišnji prijatelj i suradnik kako Meszarosa, tako i Meštrovića. Ostatak managementa ostaje nepromijenjen i maksimalno fokusiran na što bolji sportski rezultat u neizvjesnoj borbi za vrh prvenstvene ljestvice u HNL-u. Stoga se, na kraju, može zaključiti da su se suvlasnici Kluba nasmijali na medijske špekulacije o nekakvom sukobu, odlučni i dalje zajedničkim snagama ispuniti sve ono što je zacrtano u klupskim projektima i ambicijam", stoji u priopćenju s potpisom

Lorinc Meszaros i Ivan Meštrović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.