Hrvatski radio

Radio Osijek

Prijavite se za Rekreacijske sportske igre

06.02.2017.

12:38

Autor: Stjepan Filipović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Gradski savez za sportsku rekreaciju "Sport za sve" Osijek otvara prijave za natjecanje Rekreacijskih sportskih igara 2017. u stolnom tenisu. Prijave se primaju do 17. veljače .

Prijave su počele za stolni tenis, potom dolazi šah pa odbojka, a s lijepim vremenom boćanje, streljaštvo, košarka, tenis, nogomet, kuglanje i pikado, rekao je Zoran Popovac te je naglasio kako su ovo redovite sportsko – rekreacijske aktivnosti. Od povremenih u ponudi je planinarenje kojim ćemo se pridružiti akciji veličkih i slavonskih planinara u suorganizaciji s osječkim planinarskim društvima. Riječ je o šetnji Papukom. Postoji mogućnost dodatnog skijanja ukoliko se prijavi dovoljan broj zainteresiranih kao što je to bilo prošle godine na Pohorju. Dolaskom proljeća, u travnju, svibnju i lipnju organizirat će se biciklijade, a sve detalje sugrađani mogu doznati na Facebook i internetskoj stranici Gradskog saveza za sportsku rekreaciju na kojima tjedan dana ranije objavimo kada će se što održavati, istaknuo je Popovac. 

Kotizacija za sudjelovanje u Igrama ovisit će o broju prijava, a isto tako i broj jakosnih razreda te mjesto odigravanja susreta. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.