Hrvatski radio

Radio Osijek

Priznanje nacionalnog saveza za organizaciju turnira odbojke na pijesku

27.10.2020.

16:27

Autor: Radio Osijek/TM

Foto: Grad Đakovo

Foto: Grad Đakovo

Foto: - / -

Predstavnici Hrvatskog odbojkaškog saveza predvođeni predsjednikom Antom Bakovićem danas su posjetili Grad Đakovo, gdje su se sastali s gradonačelnikom Marinom Mandarićem i tom prilikom Gradu i Odbojkaškom klubu Đakovo zahvalili na organizaciji jednog od najboljih turnira odbojke na pijesku.

"Došli smo na ideju da proširimo suradnju na viši nivo, da vidimo što treba napraviti kako bi u Đakovo doveli velika natjecanja", rekao je Baković apostrofirajući mogućnost prijave projekta proširenja igrališta i mogućeg natkrivanja na EU fondove. Đakovo je, kako je istaknuo, destinacija koja geostrateški odgovara kao središte natjecanja za više okolnih zemalja. U Đakovu bi, dodao je, mogao biti smješten centar izvrsnosti odbojke na pijesku. Direktorica Saveza Valentina Bifflin rekla je da joj je drago što su konačno upoznali sve ljude koji stoje iza odlično izvedenog projekta odbojke na pijesku u Đakovu. "Planova je puno, želje su velike. Drago nam je da postoji želja i entuzijazam kod ljudi koji su u odbojci, ali i velika podrška od gradskih struktura", rekla je Bifflin.
Predstavnik OK Đakovo Dragan Božić, ili kako ga je predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza nazvao "motor turnira", izrazio je nadu da će Đakovo uskoro moći ugostiti najbolje igrače odbojke Europe i svijeta.
"Đakovo Volley 2020. - Međunarodni turnir odbojke na pijesku", na kojem je sudjelovalo 12 ženskih i 12 muških parova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Austrije, održan je sredinom kolovoza na đakovačkim bazenima.

Galerija
Foto: Grad Đakovo, Foto: -/-
odbojka-akovo-bolja.jpg, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.