Hrvatski radio

Radio Osijek

13:29 / 07.03.2019.

Autor: Krunoslav Inhof

Školski sportski dan osječkih srednjih škola

foto: Krunoslav Inhof / HRT

foto: Krunoslav Inhof / HRT

Foto: - / -

Školski sportski dan srednjih škola obilježava se u Osijeku 18. godinu za redom u organizaciji Školskog sportskog saveza grada Osijeka .

Tijekom dana bit će odigrano 8 završnih utakmica u 4 sporta: futsalu, odbojci, košarci i rukometu za djevojke i mladiće, a natjecanja se održavaju u Sportskoj dvorani Zrinjevac. Za razliku od prijašnjih godina, kada su osnovnoškolci i srednjoškolci istoga dana imali natjecanja, od lani su oni odvojeni, pa tako srednjoškolci svoje utakmice za naslov najboljih u gradu odigravaju u četvrtak 7.3. u Zrinjevcu, dok će osnovnoškolci svoje završnice u dvorani Jug odraditi kasnije tijekom mjeseca.

Srednjoškolska nadmetanja u Zrinjevcu počela su u 10 sati, službeno je otvorenje u 14 sati i 50 minuta, a natjecanja će trajati sve do 18 sati.

Najboljim momčadima i ekipama, te najistaknutijim pojedincima pokale i priznanja će dodijeliti bivši i sadašnji sportaši. U stankama između susreta svoj će rad prezentirati osječke sportske plesne udruge.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.