Hrvatski radio

Radio Osijek

Treći, kišoviti dan Pannoniana

22.08.2015.

09:48

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Subotnja kiša dovela je u pitanje održavanje trećeg, najatraktivnijeg dana Pannoniana kada nastupaju BMX vozači. Kako su protekla natjecanja skate board vozača u programu Radio Osijeka zabilježio je Vlatko Franjin.

Drugi je sportski dan Pannonian Challengea XVI započeo vožnjom amatera koja se, kako je i predviđeno, održala u 15 sati. Od amatera danas se najviše iskazao naš Marino Mazarekić iz Slavonskog Broda, koji je osvojio prvo mjesto u kategoriji amatera. Slavodobitnik u kategoriji profesionalnih vozača skatea je Danilo Pisanjuk iz Srbije, u stopu ga slijedi Latvijac Madars Apse, a trećeplasirani je Riso Tury iz Slovačke. Udruga Hip-hop Osijek i Pannonian Challenge organizirali su Hip-Hop Jam pod nazivom Original Skillz Jam 2015 te besplatnu break dance radionicu. Ovim je događajem udruga Hip-hop Osijek obilježila četvrtu godinu postojanja. Program je okupio mnoštvo ljubitelja break dancea, ali i onih malo manje iskusnih, no ipak voljnih upoznati ovaj plesni žanr. Cijeli program će pratiti ritmovi bubnjarske skupine RitmOS i DJ Maxa, te našeg posebnog gosta Can I Roka iz Mađarske. Uz plesni dio programa, posjetitelji su mogli gledati i oslikavanje graffita dva ponajbolja osječka crtača Rebusa i Maria 234. Pobjednik je Original Skillz Jama 2015. godine, Antonio Jakić, nagrađen bogatom sponzorskom nagradom.

/ tekst i fotografija osijek031/

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.