Hrvatski radio

Radio Osijek

Veprovi zgazili i Japanca

18.02.2013.

09:25

Autor: Željko Kovačević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Mursa Osijek – Mladost 3:1 MURSA-OSIJEK: Celan, Vojak, Suk, F. Vranješ, Oršolić, Šućur, L. Vranješ, Ščerbakov, Dudaš, Diminiković, Prlić, Puljić MLADOST: P. Čičković, Marino Marelić, D. Nojić, Mudrovčić, Marko Marelić, Sedlaček, Mrakužić, Venier, Shimada, M. Čičković, Peterlin, Zimakijevič REZULTAT PO SETOVIMA: 21:25, 25:21, 25:21, 25:16

Odbojkaši Murse-Osijeka pobijedili su zagrebačku Mladosti kao i prije 15-ak dana. Gosti su se pojačali s nekoliko igrača, između ostalog i japanskim tehničarom Shimadom. Zagrepčani su bolje krenuli i u prvom setu imali 12:7, a iako su se Osječani uspjeli vratiti, u završnici je presudio dobar blok gostiju koji su tako dobili prvi set. U drugom setu su se Veprovi počeli zagrijavati na radnu temperaturu. Od 5:9 stigli do 15:11, no i dali gostima priliku da izjednače na 18:18, ipak set je pripao domaćima. U trećem isto „fight“do ključne razlike 21:18 što je Mursašima dalo krila za četvrti.“Rasturio“ ih je Celanov servis za konačnih 25:16. “Koliko je inače znalo biti publike sada ih je bilo puno više. Zahvalio bih svima i pozvao da nas dođu bodriti već sljedeće subote protiv Siska" – rekao je Dragan Puljić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.